CAVE

CAVE

A place for student meetings and events can't be imagined any other way. It is bright and utilitarian, transformable and recognisable. There were a number of challenges in this project, the first of which was to make it iconic at the lowest possible cost, but very distinctive. For this purpose hot-rolled metal, brass and chipboard panels were used. Many existing surfaces and elements remained unchanged, among them the ceiling in the bay window, parquet on the floor, stonework on the walls and the framing of the door portals. The interior began to pulsate with a brass bar, woodwork, sculptures of cavs and sofa groups. We could paint the interior for a long time, but it is better to see this charismatic object.

_LATEST DESIGNS

CREATORS:

YEAR:

LOCATION:

AREA:

STATUS:

AIM GROUP

2022

LEYSIN, SWITZERLAND

239,5 M2

IN PROGRESS